Məhsullar Keşlə Servelat Servelat quru hisə verilmiş kolbasa növlərindəndir və delikates sayılır. Daha çox
Məhsullar Oxotniçya Böyük olmayan ölçüsünə və qeyri-adi dadına görə "Oxotniçya" kolbasalarının hisə verilmiş növlər arasında xüsusi yeri vardır. Daha çox
Məhsullar Krakovskaya Müxtəlif növləri mövcud olan bişmiş hisə verilmiş kolbasa növlərindən biridir. Daha çox
Məhsullar Domaşnyaya kolbasa Dadlı, ətirli "Domaşnyaya" kolbasa hər masanın sevimli bəzəyi olacaqdır. Daha çox
Məhsullar Bəbə kolbasa Hər valideyin öz körpəsini ən yaxşı, ən xeyirli qida ilə bəsləmək istəyər. Qeyd edək ki, həkimlər kolbasanı uşağın rasionuna 3 yaşından əlavə etməyi məsləhət görür. Daha çox
Məhsullar Hindquşu kolbasa Payım kolbasalarından ən dadlı yalnız Hindquşu kolbasası ola bilər. Daha çox
Məhsullar Toyuq sosiska Toyuqdan hazırlanan sosislər bütün ailənin faydalı qəlyanaltısına çevriləcəkdir. Daha çox
Məhsullar İveriya sosiska Təbii qoyun bağırsağı ilə hazırlanmış İveriya sosiskalarını hazırladıqdan sonra soymağa ehtiyac yoxdur. Daha çox
Məhsullar Toyuq sosiska Toyuqdan hazırlanan sosislər bütün ailənin faydalı qəlyanaltısına çevriləcəkdir. Daha çox
Məhsullar İveriya sosiska Təbii qoyun bağırsağı ilə hazırlanmış İveriya sosiskalarını hazırladıqdan sonra soymağa ehtiyac yoxdur. Daha çox
Məhsullar Toyuq sosiska Toyuqdan hazırlanan sosislər bütün ailənin faydalı qəlyanaltısına çevriləcəkdir. Daha çox
Məhsullar İveriya sosiska Təbii qoyun bağırsağı ilə hazırlanmış İveriya sosiskalarını hazırladıqdan sonra soymağa ehtiyac yoxdur. Daha çox
Məhsullar Südlü sosiska Südlü sosiskalar ət və quru süd əlavə olunmaqla hazırlanan bişmiş sosiska növlərindəndir. Daha çox
Məhsullar Sardelka Vilyam P. yazırdı ki, yalnız tərkibinə görə xüsusi seçilmiş qidanı deyil, istənilən savadlı və doğru hazırlanmış yeməyi faydalı qida saymaq lazımdır. Ona görə də keyfiyyətlə hazırlanmış sardelka və sosiska faydalıdır. Daha çox